Percutian ke Jakarta & Bandung 2010 (Part 2)

Usai berehat, kami terus dibawa oleh Pak Tatang ke Rumah Mode (sebut mo de bukan mod ye). Rumah Mode merupakan gedung pakaian berjenama. Macam-macam pakaian berjenama boleh korang pilih kat situ. Aku? mana boleh tak beli apa-apa kan…haruslah rembat selai t’shirt AX dan selendang yang susah gak nak cari kat Malaysia (poyo kan) dengan harga yang sangat murah dan berpatutan. Aku sebenarnya memang tak berapa tak reti nak bezakan antara original atau tak. Tapi orang kata kebanyakkan baju-baju kat Rumah Mode ni adalah baju-baju original tapi rejected.

Kami repeat 2 kali ke Rumah Mode ni. Tak puas rasanya. Nasib baik Pak Tatang ikut je kehendak kami…hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge