Balqis Dahpun 10 Tahun…

10 tahun yang lalu..pada 17.1.2001…aku melahirkan anak pertamaku yang diberi nama Fatin Farhana Balqis. Rasa sangat bahagia kerana anak adalah penyambung kasih sayang antara aku dan Encik Suami..memang aku nak sangat anak perempuan..alhamdulillah..Allah berikan…
 
Kini…17.1.2011…sudah 10 tahun usianya. dah besar anak dara Mama kan….
 
Doa Mama…semoga Balqis jadi anak yang solehah..bahagia dunia & akhirat..dilimpahi rahmat..jadi pelajar cemrlang..anak yang baik…
 
Nasib baik Mama saya boleh buat kek…tiap-tiap boleh dapat kek free…hehehe
 
Actually…tak rancang pun nak raikan…Adik Tengahku sibuk tanya…aku buatkan jugak kek kecik untuk Balqis. Hanya untuk kami sekeluarga je…
 
Tengoklah anak buah aku tu..Danish…dia yang terlebih nganga..kesian adik Qayyum..masa ni dia ngajuk…
 
Tengoklah muka adik Qayyum…kena paksa amik gambar…dia lowprofile sekarang ni…
 
 
Terima kasih Mama sebab buatkan kek barbie…next year kakak nak kek patung barbie plak tau….:)



Lolichoc untuk kawan-kawan…pandai demand sekarang nie…37 btg Lolichoc untuk sekolah kebangsaan..25 btg Lolichoc untuk sekolah agama plak..tahun lepas aku buat fancy cookies..tahun depan????

Sebenarnya budak-budak ni…cuma nak potong kek n dapat adiah…tu jek…
 
Babah nak bagi advance adiah…Balqis dapat basikal…Makngah bagi beg sekolah…Mama ngan Moksu nak bagi aper???tetiba blurrrr……. 
 
Alin Marlini : Mama nak Kakak Balqis belajar bersungguh-sungguh…

8 thoughts on “Balqis Dahpun 10 Tahun…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge