Badmood

Minggu mood aku kureng baik. Bermula dari Isnin hingga Khamis. Esok masih tak tahu lagi. Jadi tidak sabar menanti weekend ini. Aku mahu menggembirakan hati di hujung minggu ini.



Pertama : Aku mahu mengemas rumah. Mencantikkan rumah.

Kedua   : Aku mahu ke Nusery Bunga. Mahu beli pasu bunga. Mahu beli bunga. Mahu mencantikkan landskap rumah aku.

Ketiga   : Aku mahu masak makanan yang sedap-sedap. 

Keempat : Mahu ke rumah orang kahwin. Sudah lama tak makan nasi minyak.

Kelima   : Aku mahu tido sepuas-puasnya.
5 perkara ini harus aku buat dihujung minggu ini. Perkara yang boleh buat aku bahagia.

8 thoughts on “Badmood”

  1. esok dah jumaat.. mesti mood ok skit sebab lusa dah sabtu.. leh rest n wat kerja surirumah..
    aii alin, takkan dah boring nak kerja kot…

  2. TP : semua org suker…

    Hanani : tau takper..org bekerja ni memang pentingkan tido..

    Ieyla : sila-silakan..nk dtg call tau..

    Kak Munna : baru nak minat je kak..hehehe

    Sofya : mmg tak sabar nih..

    Kak Yan : hehehehe..tido dulu..baru buat keje…

    Azrina : Salam Perkenalan jugak. A..a..selalu memang pegi beli kat situ..murah cikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge