Epilog Syurga Cintaku…Under Construction

Pertama kali aku memohon ampun maaf di atas blog aku yang sudah jadi caca merba ini. Inilah padahnya akibat gatal tangan. Aku sebenarnya nak tukar template yang canggih manggihlah kununnyer…tapi godam punya godam nilah akibatnya. Kucar kacir hidup aku.
Ada sesaper yang baik hati nak buatkan template untuk aku tak? Sila serah diri ek…
Oleh yang demikian, aku dengan rendah diri..penuh kesedihan mengumumkan blog comeyku ini adalah dalam penyelenggaraan untuk sementara waktu.

Pengumuman lagi….5 Mac ini aku nak launchkan 1st GA Contest aku.. “Menuju Jalan Kebahagiaan”. Perghh!!!tajuk tak hengatttt….hehehehe..
Sesaper nak join sila beratur ek..sementara aku renovate umah aku nih…

Lagi satu aku nak mintak tolong..sesaper yang mengetahui mengapa, kenapa, bagaimana aku punyer Catatan Blog ni boleh ada 2 dalam page element. Puas ku godek2 tak mahu jugak. Bila post entry..kan dah kuar 2 post entry yang samer plak…Tolong!!!!! 

Ada lagi nak mintak tolong…tolong letak balik link korang kat Mistery Linky aku tu..pleasee…

Alin Marlini : Hadiah dari over the sea…hehehehe

9 thoughts on “Epilog Syurga Cintaku…Under Construction”

  1. adakah anda pernah buat backup blog? kalau ya ke mungkinan besar masa awak upload balik backup tu. coding blog jd 2. cuba tgk kat edit post. setiap post ada 2 or hanya yg terbaru sahaja yg ada 2?

  2. Try search coding ni try padam & preview. Kalau x der error try save. first back up dulu. mungkin ini punca dia. double coding
    ==================================

    .post-body img, .post-body .tr-caption-container {
    padding: 5px;
    }
    .post-body .tr-caption-container {
    color: #222222;
    }
    .post-body .tr-caption-container img {
    padding: 0;
    background: transparent;
    border: none;
    -moz-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
    -webkit-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
    box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
    }

  3. sorry lupakan yg td..try find this code kat edit html. kalau u baca betul2…ianya adalah 2 code yg sama. try delete satu. kemudian preview. kalau x der error. save & tgk posting. masih ada 2 or dah tinggal 1.
    ===================================

    _WidgetManager._RegisterWidget('_BlogView', new _WidgetInfo('Blog1', 'main', null, document.getElementById('Blog1'), {'cmtInteractionsEnabled': false, 'commentInteractionIframeUrl': 'http://www.blogger.com/comment-interaction-iframe.g?blogId\0754134239446867515038', 'mobile': false}, 'displayModeFull'));

    _WidgetManager._RegisterWidget('_BlogView', new _WidgetInfo('Blog2', 'main', null, document.getElementById('Blog2'), {'cmtInteractionsEnabled': false, 'commentInteractionIframeUrl': 'http://www.blogger.com/comment-interaction-iframe.g?blogId\0754134239446867515038', 'mobile': false}, 'displayModeFull'));

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge