Header Baru…Mekacih Najwa …

Masih ingat lagi masa blog aku yang dah jadi cacamerba hari tu? Memang sangat sakit hati. Dan selama 3 hari aku mogok takmo lihat langsung blog aku tu…Nasib baik ada kawan2 yang sudi tolong aku. Dan dengan tidak disangka-sangka sahabat alam mayaku NAJWA sudi mengerah tenaga buatkan aku header yang sangat comel..*wink*

Jadi putar alam pulak mau mana satu nak pilih..22 cantik…

Header NAJWA lagi cute. Sangat sweet..harap2 dapat anak pompuan ek..cam muka HANA TAJIMA ke…hehehehe…
 

Terima kasih daun keladi..NAJWA kalau boleh buatlah lagi….hehehehehe…

 

7 thoughts on “Header Baru…Mekacih Najwa …”

  1. najwa dr yang kreatif.
    hmm..tapi aku tak paham napa office aku block blog dia sebab katanya “adult category”.blog yang mencarut-carut tu boleh pulak bukak kat opis.serius gua tak paham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge