1st Alin Marlini Giveaway Contest

~Entry Melekat~
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera korang….

Seperti yang telah diwar-warkan hari tu…buat julung-julung kalinya aku mengumumkan 1st Giveaway Contest Alin Marlini”. Tak berapa konpiden rasanya nak buat GA ni tapi setelah puas2 pikir2 sampai tak tidur malam..akhirnya aku buat jugaklah khas untuk korang.
Ada 2 sebab naper aku buat 1st Giveaway Contest Alin Marlini”. Sebabnya 5 Mac ini adalah Hari Ulangtahun Perkahwinan aku yang ke 11 tahun. Yang ke 2, 5 April plak Hari Jadi aku yang ke 32 tahun. Aku mahu berkongsi rasa gembira aku ngan korang jugak.
1st Giveaway Contest Alin Marlini” bermula dari 5 Mac – 5 April 2011. So, korang ada tempoh sebulan.

Syarat-syaratnya adalah mudahlah sangat :

  1. Sila jadi follower ALIN MARLINI & ALIN SWEET HOMES (Tiada paksaan. Harus ikhlas)
  2. Sila buat entry korang pasal “1st Giveaway Contest Alin Marlini”. Letakkan banner ini juga di sidebar korang.
  3. Sila tinggalkan url korang dalam ruangan komen entry ini beserta email korang.
  4. Sila TAG seberapa banyak kengkawan korang (ikut suka hati koranglah) 
Mudahkan????Aku nak TAG semua followers aku ek..pepandailah korang….:)

Hadiah untuk pemenang dirahsiakan dululah ek. Takderlah hebat sangatpun..just untuk suker-suker jek..

167 thoughts on “1st Alin Marlini Giveaway Contest”

  1. Assalamualaikum alin marini 🙂 ..heheh nak join juga contest ni. tapi saya sangat2 baru lagi dalam dunia blog ni..heheh jadi nak tanya la..mcmna nak tag org ekk? huhu malu jer..just bagi follower kita dekat shoutmix ek? mcmtu ker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge