Bizi Tahap Gaban + Suria Perkasa Hitam….

Korang mesti pernah tengok Gaban & Suria Perkasa Hitam kan? Dorang ni bizi menyelamatkan orang..aku dulu-dulu selalu ponteng sekolah agama..seamat-mata nak tengok citer ni ngan citer Meoro Attack (betul ejaannya..hentam sajalah)
Apa kena mengena aku nganciter-citer ni? Sebenarnya aku nak citer bahawa aku sekarang ni sangat sibuk dengan kerja. Dah macam takleh nak handle plak. Bizi giler…giler…
Oleh itu..aku akan kurang menjenguk korang semua..kurang menghasilkan karya-karya ciptaan aku..
Tapi…korang janganlah merajuk ngan aku. Korang teruskan intaian korang kat blog comey aku ni ek…
Miss u all….

11 thoughts on “Bizi Tahap Gaban + Suria Perkasa Hitam….”

  1. Ala lin busy diorang tu akak rasa busy lagi Kluang Man.. Tak pe takpe akak still jenguk blog mu, mu kena kerja keras taun depan nk g Gold Coast plak

  2. Kak Ziana : hihihihihi..mekacih kak. Gold Coast..walaweiii…

    Emme : mekacih…

    Top : Jgn ngajuk…mekacih..

    Zura : a.a..citer bola tampar. Sangat suker ngan heroin dia..kunun2 nak jd pemain bola tampar cam dia..tp tak larat plak nak tampar bola..hehehe

    Orang Lidi : same2lah kita keje

    Nadia : Mekacih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge