Cam keje gomen pulak…

Satu hari di Pasar Baru, Bandung (tak abih-abih citer ko pasal Bandung ye Alin Marlini)…biasalah aku suker..hehehehe..
Encik Big Bos tanya pada staff-staff dia : Nak beli jaket tak?

Sambil termangu dan cakap dalam hati : Kalau bos blanjer..kami okay jek 🙂

Big Bos tanya kali kedua : Mau ke tak mau? Saya yang bayar…

Muka semua ceria menggiler sambil jawab : nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Encik Big Bos suruh pilih siza masing-masing. Encik Big Bos beli untuk sorang satu brand BOSS.
Lepas tu tempah nama masing-masing lagi…cam keje gomen plak…
Jom nengok Alin Marlini tayang jaket baru dia bersama opismate dia…
 Cantik tak?

Balik-balik 3 bunga ni…takder bunga lain kah? Memang takder…department lain adalah…tapi tuk department aku..3 orang ni jelah penyeri taman…kui..kui..kui..sangat the Poyos kan???
Yang ni plak sebahagian kumbang kat department aku. Sila abaikan fail-fail biru yang bertimbun itu. Bilik Senior Associate ni memang begitu.
Actually, department aku jek ada jaket ni…department lain janganlah jeles plak..sebab ni atas usaha big bos department aku. Sebab big bos department aku sangat baik hati. Sangat murah hati. Kalau mereka takder nilai-nilai murni itu..tak merasa jugak kami. 
Peh ni nak mintak apa pulak ek???? 

17 thoughts on “Cam keje gomen pulak…”

  1. Miss Sunshine : murah jugaklah bawah RM50 tak silap…tulis nama RM10 (tulih kat Mesia jek)

    Top : kira oklah dia jadi bos…jg kebajikan pekerja..

    Kak Yan : hehehehehe…rezeki..

    Yang Indah : byklah Jabatan Perangkaan pulak..

    Munna : hrp2 berpanjangan baiknyer…hehehe

    B : mau kah?nnt akak usulkan..

    Nadia : hehehehehe

  2. susah tau nak jumpe bos yg baik hati n murah hati seperti ini, Syukurlah..jaga la hati bos sebaik2nya, wat keje kasi tambah rajin, da dpt jacket baru kan, hehehehe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge