Rahsia Kekal Tegak!!!!

“Fuiyoooo………tegaknya!!!!”

Aku dah biasa dapat teguran camtu..bila ditegur begitu aku & Encik Suami senyum jek..
Dari kecik sampai ke besar asal keluar jek mesti nak tegak..lepas mandi jek mesti tegak..
Ada yang tanya apa rahsia kekal tegak??
Sambil senyum aku jawab..
“gunalah styling gel”kikikikikiki…

 

Nilah rupernyer styling gel…mesti dalam hati korang ingat entri aku kuning kan..kah!kah!kah!Sila ketawa.
Sebenarnya..ni gel rambut Qayyum. Memang dari baby lagi..ktaorang laki bini dok excited memacakkan rambut hero kami nan satu itu.
 
Ada yang tanya guna gel rambut apa? Takkanlah..nak guna gel rambut babah kot…mana boleh nanti rosak rambut plak.
 
Selalunya aku guna brand Carrie Junior..tapi lately susah sangat nak dapat stok..puas cari kat Econsave, The Store, Sogo, Giant, tesco, Guardian…semua dah takder stok.
Hari tu, jalan-jalan sambil beli kasut alice suede idaman aku di Crocs One Utama..aku jumpa gel rambut Ben10 kesukaan Qayyum kat Guardian. Apalagi..borong sampai 6 botol. Giler betul.
 

Jadi…inilah rahsia rambut Qayyum kekal tegak!!!

11 thoughts on “Rahsia Kekal Tegak!!!!”

  1. Luqman pakai mandian dia jer..yg ni akak tak bagi..takut rosak rambut kononnyer..pastu nanti satu lagi Luqman akan jawab..ish rambut mcm Bad Guy..if rambut tegak la

  2. Mummy Ayu : yg spiderman tu susah nak cari..

    Bulan : mekacih bulan..

    Kak Ziana : Sekarang ni tak guna selalu..guna time kuar jek

    Kak Yan : budak2 mmg suka stylo

    Sofya : Pi cari kat Guardian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge