Duit Tabung Untuk Korang dari Alin Marlini

Hari ini hari Rabu. Hari kemalasan. Hari ini hanya berjalan-jalan di laman blog korang jek sambil klik2 tabung korang. Tak salah rasanya tolong tambah duit poket korang kan? 
 
Citer bab Nuffnang ni..setiap Isnin aku mesti buka akaun Nuffnang aku. Tapi rasa nak nangis jek bila tengok RM tu tak bertambah-tambah. Bukan niat dihati aku berblogging semata-mata inginkan duit jek. Bukti keikhlasan aku..hampir 1 tahun aku mengetahui apa itu Nuffnang? 2 tahun kemudian baru tergerak nak ligan betul-betul Nuffnang ni..dan kini dah dekat 3 tahun..Nuffnang aku camtu gak. Buktinya? Aku malas…hahahahaha..padan muka aku kan…
 
Untuk menebus kemalasan aku tu..aku putuskan nak berjalan-jalan di laman blog korang dan aku tolong masuk duit dalam tabung korang. Betul. Sungguh. 
 
Alin Marlini : Kalau rajin klik tabung aku jugak. Nak beli iPad untuk Qayyum.^_^

13 thoughts on “Duit Tabung Untuk Korang dari Alin Marlini”

  1. try la masuk churp2 pulak… nie lagi senang nak dapat income.. yang penting kene usaha lebih..

  2. ok, akak dah klik..
    nanti InsyaAllah akak akan klik lagi.

    Akak pun tengah berangan nak beli ipad 2 ni…tapi alangkan bagus jika incik suami yg belikan unk akak…hihi…*ayat mengharap*

  3. salam alin…kak eni pun dah lama pasang iklan nuffnang…tapi tak reti nak promote juga…he he…tgk org pasang kita pun pasang…tak bergerak langsung…tak pa…sat gi kak eni tolong klik support alin ok….sapa sapa nak kak eni tolong klik utk duit tabung mai inform dkt blog kak eni …ok…xoxo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge