Aku menangis dikala Sogo sedang Sales!!!!

Kikikiki…tajuk tak boleh blahhh lagi…apekeheinyerlah nak nangis wahai Puan Alin Marlini???
Mana saya tak nangis…dah Sogo sebelah opis jek…sekadar dapat pandang jek…orang berpusu-pusu beli baju rayer…saya nengok lagik…
Kenapa?
Sebab hari ni belum gaji…huhuhuhuhu…
Alin Marlini : Ada sesaper blogger yang sedang shopping di Sogo???

16 thoughts on “Aku menangis dikala Sogo sedang Sales!!!!”

  1. saya ni jauh nun kat utara. tapi each time turun kl, mesti terjah SOGO punya. each time terjah, mesti tgh SALE, pehtu orang ramai gile. tapi redah gakla sebab tak tahan ngan sale dia:)

  2. hari tu pergi sogo, tak tau pun ada sales.. sekali tengok ramai orang dan kena berbaris, takde member kad tak leh masuk.. dah amik barang baby, sekali nak bayar, barisan panjang macam keretapi, terus keluar dengan kepala pening dan kecewa.. ramai sangat orang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge