Kenduri Kendara

Maaf ini entri tertunggak. Kisah berlaku Jumaat lepas. Big bos saya buat kenduri nak puasa di Institut Quran Kuala Lumpur (IQKL). First time ke sana. Rasa tenang. Rasa macam nak hantar Qayyum jek kat situ. Boleh jadi tahfiz..mudah-mudahan.
 
Kedatangan kami sebagai pekerjanya adalah WAJIB. Siapa yang tak hadir kena SHOW CAUSE. Alhamdulilah..department saya semua hadir..
 
Tu dia..2 ekor kambing bergolek-golek..saya tak berapa suka makan kambing sebab rasa dia macam kambing..hahahahha.. 
 Arabian Stylo…hohohohoho…pehtu siap kena jadi bahan lagik ngan budak-budak jahat opis saya…
 
Bersama Nasyrah (peguam) & Nisa (chambee)…
 
Tak sia-sia saya join…dapat duit puasa lagik…suker..suker..Tahun depan silalah Yang Mulia Tengku buat lagi ek..duit puasa lebih sikit ek..

7 thoughts on “Kenduri Kendara”

  1. Kambennn…Sue pun tak suka kamben gak..sebab sama mcm alin juga…sebab itu Kamben..kikikikii..ada bau kamben..yek!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge