11 thoughts on “Dalam Hati Ada Taman 2”

  1. lavender ke tu alin? cantikkk!!

    gambar bunga kacang panjang kt LK tu xde edit pun cuma masukkan wording dgn frame jer…yang lain semua asal, crop pun tak…E-na ni x sempat nak edit cantik2 mcm org lain…lg pun x pandai nak edit hihi…

    gambar to ada yg guna setting M, dan ada yg A…itu je…

    pssst: menjawab ke persoalan alin ye?

    alin boleh tengok flikr e-na…maybe bole membantu…

    http://www.flickr.com/photos/enasca/6034409422/in/photostream/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge