Warna Warni Rumah Terbuka Azie Maziah

Salam Aidilitri yang ke 24…sekejap jek masa berlalu…
 
Ini gambar Open House Raya 2 minggu yang lepas. Open House adik tengah saya Azie Maziah yang memang rajin mengadakan Open House kat rumah dia di Bangi.
 
Rumah saya? ooooo…tunggulah ek..sebab akakkk baru nak bernafas dalam lumpur. Ngeh!
 
Macam biasa…bersama my lovely Moksu…
Bersama adik-beradik mak…tupun ada yang tertinggal..
Encik Suami jadi Chef…tukang bakar kambing..pakai lelawa kena bertugas…Good Darling!!
Untuk malam plak..jadi Chef Udang Tempura. Kalau nak tau Encik Suami saya ni memang rajin memasak.
Bersama staff HSK. Adik saya pernah satu keje ngan saya..
Macam biasa…wajah ini lagik kan ^_^

9 thoughts on “Warna Warni Rumah Terbuka Azie Maziah”

  1. alin…
    ya allah….cute dan comel laa awak ni….hehehe…eh, sy 29tahun….u ni adik ke???heheheh…nampak sgt muda laaa….i likeee….ngeeee….suka laa u all satu family pakai baju kaler pink tu…udang tempura tuuuuu…meh bak sini sikit meh…heheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge