Lepak di Danga Bay

Sambungan entri tentang Johor ini akan lebih panjang berjela…
 
Segala perancangan berubah.Kami menginap di Kharina Homestay cuma semalam jek. Gara-gara salah faham. Tapi takpe..pengalaman mematangkan diri.
 
Kami akan ke Johor Bahru pulak. Nasib baik EN. LAZA (ex-bos) saya ada di JB. Saya calling-calling suruh carik hotel yang lumayan murah. Alhamdulillah dengan bantuan ex-bos saya, kami terus ke Hotel Rasa Sayang. Bolehlah…dari takde..sebab emergency.
 

Usai check in + mandi-mandi kami keluar pi Danga Bay. Berada di sini..seolah-olah saya berada di Bandar D’Jakarta. Ecehhh!!!teringat Jakarta plak. Pertama kali di sini…perasaan teruja + best + rindu Sg Buloh…hehehe..

 
Sebenarnya yang seronok …budak-budak jek..sebab ada macam-macam mainan..ala-ala funfair. Memang Balqis & Qayyum dah merengek-rengek tak sabar nak mulakan permainan dorang. Tapi kena makan dulu.
 
Welcome to Danga Bay!
Kami menjamu selera kat Ikan Bakar Danga Bay tu. Ramai yang cakap..naper tak pi Singgah Selalu. Maaf kami tak sedar.
Dari 5* saya bagi 2 1/2* jek untuk makanan laut kat sini. Dahlah mahal..tak berapa sedap plak.
 
Masa kami makan ni..EN. LAZA (ex-bos) datang ngan kawan dia. Mahu berjumpa ngan kami saya. Ingatkan nak ajak makan + suruh belanjer…hehehehe..tapi dia nak cepat. Mekacih za..sebab bantu saya.
Balqis + Qayyum + Poksu Faris. Dorang ni jadi tak tentu arah..sebab banyak sangat benda nak main.
Yey!!!its me…
Sila lihat wajah anak bujang saya yang seposen itu. Tengah bermuram durja. Tak sabar nak meng’enjoy’kan diri sendiri…
Yey!!!Kami nak naik train yang very the lembap. Adohyaiii…bila mau sampai nih..
 
Apapun kami enjoy that night. Sudah lama tidak berjimba-jimba sebegini bersama-sama makcik-makcik saya yang diva tu.
 
Balik hotel terus hanyut….ngantuk sehhhh!!!!

14 thoughts on “Lepak di Danga Bay”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge