Chill Out @ One Utama

Ini kisah seminggu yang lepas.

 
Dengan perasaan bosan selepas pulang dari rumah sahabat saya yang buat kenduri sempena konvokesyen beliau. Kami terus ke satu tempat. Tapi…tempat itu lain kali citerlah…Selepas itu baru kami ke One Utama (new wing).
 
Budak berambut GQ tu memang sentiasa follow kami. Dia, Khalif Danish. Anak buah kesayangan saya.
Buah hati pengarang jantung 🙂
Sebelum jenjalan..Qayyum dah pow Mama dia. Origami!
Mr. Battery ^_^
Qayyum nak bawak balik Mr Battery nie..
 
Pada awalnya nak bawak bebudak tu tengok wayang. Tapi memandangkan ramai orang..so cancel. Punyalah sentap dorang. Apa buleh buat. Cuma jalan + makan + window shopping.

2 thoughts on “Chill Out @ One Utama”

  1. Lama sangat akak tak ke sana Lin… malas susah parking… satu lagi Library tu tak kena duit..Bawak la qayyum dgn balqis mesti diorang suker sangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge