Kami ke Daiso lagik!

Luper nak story mory….kami ke Daiso lagik. Alaa….kedai jual barangan Jepun tu..banyak syoklah..Kali ni pi branch kat One Utama (new wing).

Tengok Encik Suami..dengan riang gembira bawak barangan dagangan. Sukalah bini dia tu T_T
Hasil barangan dagangan yang dibeli. Terpaut dengan mangkuk itu. Cool!
Satu ketika dahulu..Encik Suami memang minat giler ngan style Jepun ni. Dulu dia kata nak buat rumah ala-ala Jepun kunun.Sebab utama dia minat giler ngan style Jepun ni…dia pernah keje ngan Restoran Jepun masa zaman kemegahan dia dulu.Saya bantah sekeras-kerasnya. Tak sesuaiiii….
Tapi bila masuk kedai Daiso..hati terpaut..tu yang beli mangkuk gelap tu. Demi Encik Suami tersayang…saya akan cipta suasana Jepun untuk dia.Jeng!Jeng!Angan jek lebih ko ni Alin Marlini.
Alin Marlini : takkan pernah suka Sushi. Tak pandai makan.

5 thoughts on “Kami ke Daiso lagik!”

  1. uisy, kelass husband alin, suka jepun2 gitu..bagus2, dasar pandang ke timur…ehheh (kalau ke OU, nk try masuk jugak lah daiso ni….nampak menarik!)

  2. salam..
    minggu lepas saya ke Daiso kat the curve damansara tu (sama tak ngan one utama?) tapi tak jumpalah mould madeleins tu…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge