Makan-Makan @ Pizza Hut

Semalam kami ke Pizza Hut..@ Kota Damansara.Sempena harijadi Khalish Danish. Orang nak belanje kan…Sorilah abang…mamalong tak sempat nak buat kek untuk abang.

 4 orang pengarang jantung hati kami..

 Sweets Darling

 Keluarga tercinta…
 Chenta Hati 🙂
Pak Rashid 🙂 Tahun depan buat befday kita kat sini jugak ek! T_T
Depan Pizza Hut pun jadilah (^_^)
Terima kasih atas sponsor makan ye adikku Azie Maziah. Semoga murah rezeki. Kesian BIL saya (bapak kepada Danish) sedang bertugas di Sabah dan tak dapat join.
 
Alin Marlini : Disember ini harijadi Qayyum plak..dan Qayyum dah demand nak buat befday party @ Pizza Hut jugak. Adohyaiiii….Teringat zaman kecik-kecik dulu…pernah buat majlis hari jadi..sekali seumur hidup zaman kanak-kanak…tupun masa darjah 6…

23 thoughts on “Makan-Makan @ Pizza Hut”

  1. aiseh…kek angry bird tu comellah… tulah zaman kita dulu lain sgt …skrg ni anak2 kalau boleh tiap2 tahaun nak celebrate… tapi ok je asalkan mereka suka dan gembira

  2. 2 malam lepas baru je housemate bawak balek pizza yang terbaru tu yg tengah buat promo byk cheese. Memang cis susah nak habis makan. hihi btw nampak gembira semua sambut HB di sana. =)

  3. selalu gi tesco ngan giant kat KD tu…duk area situ ke sis?

    salam dear, tengs drop by my blog…awat tak follow sekali? saya dah follow sini terus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge