Photoshoot @ Taman Kota Damansara

Orang pergi taman berjogging..kami pi taman possing-possing. Walaweii…..Seingat saya..kali terakhir pegi jogging adalah zaman sekolah menengah dulu. Mak aiii!!!nampak sangat bertaun-taun tak jogging. Tak boleh jadi nih…kena jogging gak satu hari nanti.

Candid by me 🙂
saya & belon-belon (^_^)
Naper saya takdak? sebab sibuk layan Qayyum yang sedang berduka lara sebab tak bagi jalan jauh-jauh. Kesian Qayyum..
candid by abah 🙂 klakarlah abah ni…
Dan???Saya takdak jugak…huhuhuhu
Adik Bongsu & BIL 🙂 Sedang mengira waktu untuk bergelar Ibu & Ayah 🙂
Khalif Danial…
Anak dara saya..Balqis & the Hero’s….hero satu lagi…Sentappp!!!
Moksu & Sweet Hearts
Saya & Adik Tengah

Sekian sahaja dari saya untuk anda….

25 thoughts on “Photoshoot @ Taman Kota Damansara”

  1. cantik2nye gambar…. sure pakai kamera mahal aka dslr nih… hehehehe… alin, bat la tutorial cara pkai shawl cm alin pakai kt entry nih.. zareene dah brp kali try tp asek x menjadi je.. 🙁

  2. Abah, Atuk, dieyana, Cik Jatt, Intan, lelaki Ini, Kak Yan, SyilaSyira, Top, Kak Normi, Dela, Kak Effa, Ct Honey : mekacih alls…family saya mmg suka wat tema2 ni kalau ada event apapun..peh tu possinglah…

    Jemari Suri & Zareene : camera adik saya Nikon D90…dan tukang ketip gambarnye BIL saya.

    Zareene : i'allah..saya akan buat tutorial. tp tak malu ke?hehehehe

    Kak Ati : adik je ke?kekekeke

    Munna : abah kiter mmg camtu…

    Kak Eni : BIL yg ami…dia ada asas bab amik gambar2 ni..Qayyum jek yg tak sporting

    Kak Milo : Qayyum ok…mintak2 sampai bila2 ok..nnt alin amik tag kak milo tu ye..

    i luv ualla…..

  3. edit e gamba ni?sbb sy rs cam gambar ni ada kehijauan ckit… memula sy ingat sbb baju, tp tgk kat muka, kat bahagian yg cerah pn, ada kehijauan ckit la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge