Jemput Datang ye :)

Salam semua. Hari ni dah jumaat. Nanti cuti 4 hari..seronoknya..

Dikesempatan ini saya ingin menjemput anda ke Majlis Doa Selamat (housewarming) & Majlis Harijadi Balqis & Qayyum. Dorang ni asyik merengek jek bila nak potong kek. Dah alang-alang buat kenduri..saya buat sekali majlis dorang berdua tu.
 
Tarikh/Hari : 5.2.2012 (Ahad)
 
Masa : 1-7 petang
 
Alamat : No. , Jalan Bidara 3, Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan.
 
Sudi-sudikan yer.
 

25 thoughts on “Jemput Datang ye :)”

  1. salam alin,

    wow..mcm langkah kanan saje
    hampir sebulan tak online masuk2
    dah ada jemputan

    kebetulan ahad ni plan nk ke sg.buloh
    insyaAllah kalau jadi bolehlah singgah. TQ 🙂

  2. salam alin…terimakasih…sorry tak dpt dtg…kat penang pun ada kenduri…insyallah next time key…hope semua berjln lancar…salam maulidur rasul…xoxo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge