Hadiah Untuk Diri Sendiri :)

Kurier diterima dengan selamat. Sekarang ni..guna jari jemari jek dah boleh pesan tu..pesan ni..sampai tak sedar duit dalam akaun bank makin surut. Ngeh!Ngeh!

Apa isi dalamnya? Mari kita jenguk………………….

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jeng!Jeng! nilah isi dalamnya. Saya order dari tokei Kak Effa. Satu set ada 3 barang. Ada pencuci muka, toner & serum. 
Memang saya pengguna tegar Safi Balqis Gold. Dah 2 tahun kot guna. Kekunun nak jadi gebus cam Rozita Che Wan lah…hehehehehe…
Setelah bermacam-macam jenis/pattern produk penjagaan kulit saya guna..akhirnya Safi Balqis Goldjugak yang berkesan. Yang dapat menahan panahan jerawat yang suka bermaharajalela di wajah saya ni.
Dan baru-baru ni saya telah ingkar dan berpaling tadah. Ekoran kegedikan diri sendiri yang teruja tengok muka orang lain yang memang dah gebus-gebus..saya dengan bermurah hati meng’order’ satu produk penjagaan wajah dari satu laman website yang rata-rata testimoninya amat memberansangkan.
Dah tahu muka jenis sensitif..masih gedik-gedik nak try barang lain plak. Dan akibatnya..amikkk koo…2 3 ketul jerawat batu naik. Padahal sebelum ni..memang abang jerawat ni dah takut nak hinggap…tapi sekali hinggap..punyalah besar kemain. Dah tutup ngan foundation berkati-kati pun still nampak gak. Uhukksss!!!Padan muka saya…
Tak sampai sebulan saya terus stop..takmo teruskan penggunaannya. Takut satu muka plak kuar jerawat batu bata nanti. Saya dengan rendah diri, carik balik Safi Balqis Gold. Nasib baik tak sedekah kat orang lain..kalau tak nayaaa kitaa…
Alhamdulillah..bila saya tukar jek..jerawat dah malu-malu nak singgah.
Oleh yang demikian, kalau dah serasi guna satu-satu produk tu..cuba maintainkan. Jangan nak gatal-gatal tukar produk lain. Lainlah kalau muka tu jenis suci bersih.
Nanti saya akan buat entry tentang setiap satu kegunaan dan keberkesanan produk Safi Balqis Gold ek!
 

13 thoughts on “Hadiah Untuk Diri Sendiri :)”

  1. betul2…..sedar tak sedar duit dah surut ekekekek….lieya pun suke shopping online….senang, tau2 jek dah sampai depan mate……

    wah, bertambah2 le berseri nanti dah pakai safi rania gold nieh….

  2. uik alin bli online ke…?em tp mmg ramai yg bg review safi rania ni bagus kan.krim malam dia pun berkesan utk jerawat.ratu pakai cuci muke dia yg gel tu.syok…moist je kulit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge