Ku Seru!!!

Dalam ketidaktentuan emosi Isnin…saya nak mintak tolong korang. Boleh tak? 
Saya tahu ramai kawan-kawan saya pakar dalam bidang keblogeran ni (bahasa cacamerba sudahh..)
Salah sorang kakak kesayangan saya ni KAK ENI mengalami masalah yang mana semua gambar dalam blognya menjadi tanda seruan ! Tak tau apa yang nak diseru?
Puas saya godek2 cuba carik solution namun masih tak berjaya jugak…
Oleh yang demikian…saya seruuuuu korang semua..tolonglah ek..nanti saya banjer eskrem Malaysia 🙂

Cer korang seru-seru skit….

9 thoughts on “Ku Seru!!!”

  1. salam alin…tq.buat entri khas…terharu kak eni…sebenarnya kak eni tak boleh sign in keblog langsung..dah 2 hari..dah try mcm2…report pun sudah…kak eni tak guna picasa…kak eni cuma edit thru picnik…tak tau kut kerana picnik nak tutup jadi camtu…tapi problem nya tak boleh sign in langsung…anyway tq ye semua2-KAK ENI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge