Aroma Ikan Bakar lagik..

Ini lagi entri terpendam. Disimpan lama. Akhirnya dikeluarkan jugak.
Beberapa minggu yang lepas, kami berjaya menge’paw’ Abah kami selepas dapat duit RM500 itu. Jahatkan kami? Ngeh..ngeh..ngeh..kami tak paw Abah kami cuma dengan rela hati nak belanjer T__T
Kat area Sungai Buloh tu..ikan bakar yang femes amous kat Jeram ataupun kat Muara, Klang. Cuma yang lebih dekat dihati kami hanya di Jeram. Kami ke Aroma Ikan Bakar buat kali kedua.
Β 
Makanan yang kami tempah. Sudah tidak berapa sedap atau tekak kami yang tak sedap…huhuhu
Β Tengok gambar ni baru perasan..muka dorang sini sama…ngeh!ngeh!ngeh! Sengalll tol mak dorang nikan..
2 orang budak nencem lagi happening….boleh pening Mamalong tau πŸ™‚
My Nyawa:)

Adik Buncit & Adik Tengah

Bersama Bapak πŸ™‚

Danial wif Poksu….

My Girl πŸ™‚

My Encem πŸ™‚

Permata hati keluarga saya. Baru anak 4 orang + sorang lagi…mesti dah jadi macam 20 orang…kekekekeke…

Actually, kat Aroma Ikan Bakar ni dah ada pondok-pondok buluh ataupun saung. Jenuhlah menunggu giliran sebab Adik Buncit nak jugak duduk dalam pondok buluh tu…
Servis malam tu amatlah tidak menyeronokkan. Nak mintak air masak..punyakah payah.
Saya rasa..tokey kedai patut bawak staff-staff dia melawat ke Bandar D’Jakarta, Ancol. Tengok cara mereka bekerja. Sebab kat sana seramai manapun customer..dorang akan jaga hati kita. Tempat menunggu disediakan..takdelah kita tercangang-cangang terutama mak bapak kita kan..letihlah nak diri lelamer.
Kalau ada peti cadangan..mesti panjang lebar cadangan saya untuk tokey Aroma Ikan Bakar ni. Sorry to says lah tokey..bukan nak kondemkan kedai anda. Port dah cantik..siap ada sesaung bebagai..tapi kalau servis lembap orang akan marah. So..kenalah jaga hati pelanggan ek. Sekian.
Tambahan : Tema purple + hijau memang dah rancang. Kami satu family memang suker bertema-tema gitu…tu semua idea Adik Tengah saya.

23 thoughts on “Aroma Ikan Bakar lagik..”

  1. Janji nak pakai baju purpel ke semuanny Alin. Kakak perasan memasing macam berjanji je… Lagilah Daniel dgn pak usu bila gambar nampak cantik…

  2. tgk tempatnya dah best tu kak.. tapi kan kalau kami pegi tmpt makan yg servisnya lambat camtu, terus blacklist. lain kali takmo pegi dah.

    pernah sekali husband izan ajak balik terus bila kami order … sampai boleh terlangkau ke org yg dtg lewat dari kami.. sudahnya kami cancel n pegi tempat lain.

  3. x penah g lagi sini..ada mmber ckp..ada 1 kedai ikan bakar area kuala selangor x halal sebab guna rum…tpi yg tu kat Kuala Selangor la..Wallahhualam la Alin..

  4. Amboi.. sedapnya makan ramai2.. seronok
    dapat berkumpul bersama keluargakan.. =)

    Tomey2 sikecik semua + yang tudung pepel tuh
    hik3.. lawa bertudung.. baguslah..

  5. Kak Zakie : memang dah janji dr umah

    Ieyla : hehehehehe..lately ni akak suka pepel plak

    Izan : tau takpe..tak suka

    kak normi : mmg best sesekali

    Najwa : betulll

  6. ibunaznoy : thanks

    kak ieda : πŸ™‚

    zuha : yg kat kuala selangor tak tau dimana..yeke ada rum..

    liza : sbnrnya tempat tu memang best..cuma servis je kureng

    Cikgu azrine : anak den 2 jek..yg 2 tu anak buah..hehehe

    Kak Chik : mmg seronok

    Nurmisnan : thanks

  7. Wahh meriahnya sekeluarga keluar makan2 bersama.. siap betema baju sama kaler..curlast gitu

    Nampak makanan sedapnyaa.. menyelerakan.. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge