Double 3

Ye…saya sudah 33 tahun. Alhamdulillah masih diizinkan menikmati untuk berkasih sayang. Masih diizinkan untuk menikmati ciptaanNya. Dikelilingi insan-insan tersayang. Ibu bapa yang masih menjaga saya walaupun dah beranak pinak. Suami yang tak pernah jemu melayan kehendak saya yang selalu merapu-rapu. Anak-anak yang amat saya sayang lebih dari diri sendiri. Adik-adik dan ipar duai yang memang sporting morting. Saudara mara dan kawan-kawan yang memang awesome!
Ah! Begitu indah kehidupan ini dengan kamu-kamu semua. Alhamdulillah 🙂 Thanks Allah.

18 thoughts on “Double 3”

  1. hepi birthday adik ku sayang…moga Alin sekeluarga pjg umur,murah rezeki,dirahmati dan diberkati Allah selalu….

    ni link blog baru kak eni yg rasmi…hehe…yg lama dah digodam..yg wordpress tu pun tak pakai…yg ni real punya…can delete yg lama iteww ye…hehe…xoxo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge