Suprise Birthday Cake For Me :)

“A single rose can be my garden… a single friend, my world” Leo Buscaglia

Kejutan semalam. Memang tidak dijangka.

 

Salah seorang peguam yang satu-satunya peguam wanita kat department saya ni buat suprise untuk saya dan seorang lagi PA bos, Eddy yang memang lahir pada bulan April.
 
Terima kasih bebanyak buat Nisa sebab buat akak terkejut beruk. Sangat terharu & Awesome! Speechlees!First time!
 Chocolate Moist Cake. Memang feveret saya pun (^__^)
 Befday Gurl 🙂
Sila abaikan keadaan disekelilingnya yang tidak teratur. Ngeh!
 Penaja Kek…mekacih Nisa 🙂
Mana bisa saya boleh bertahan hampir 9 tahun di HSK dengan adanya sahabat-sahabat yang sangat Awesome! Mana bisa saya lupakan mereka-mereka yang selalu ada dikala susah dan duka. Mana bisa saya melangkah pergi jika kamu semua menahannya. Tapi saya nangis jika saya kehilangan kamu semua. Saya sayang kawan-kawan saya.Dan saya sayang x-staff HSK yang sehingga kini hubungan kami tetap rapat even cuma di alam maya yang menghubungkan kami semua.

13 thoughts on “Suprise Birthday Cake For Me :)”

  1. Bestnya ada surprise gitu.. Alhamdulillah ada teman2 yang baik.. teman2 yg baik di pejabat juga menjadi faktor kita bertahan di satu2 tempat kan..

  2. “hepy birthday alin cayang…hehe sori lmbat pulak wish nya yelah akk ni jarang2 bw dah skrg..sibuk jer…btw,smga hepi selalu dn dilimpahkn rezeki..amin..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge