Dapat Anak Buah Ke 3 (~__^)

Alhamdulillah..AdikKecik saya, Murni selamat melahirkan baby girl pada 17 April 2012 (semalam) jam 4.45 ptg di Hospital Sungai Buloh dengan selamatnya setelah satu hari satu malam kat HSB.
Sepanjang 2 hari tu…saya jadi tak tenteram mengenangkan kesakitan yang adik saya tanggung tu. Kesian rasanya.
Puas pesan ngan BIL saya Yuz, teman adik + belai-belai adik + usap-usap adik…maklumlah…BIL tu anak bongsu + manja. Manalah penah dia jaga budak-budakkan….
Memperkenalkan anak buah terkini saya 🙂 Comel tak? Sebijik muka mak dia….Dah 3 orang anak buah saya…kali ni dapat perempuan..memanglah suka bebenor…sebab kuota lelaki dah belebih…
Mamalong tak sabar tunggu awak balik umah nenek tau……
Opsss!!satu lagi berita baik buat saya….
Dapat BE dari NUFFNANG
Alhamdulillah 🙂 marilah tolong saya…saya nak beli hadiah untuk anak buah baru ni…hehehehehe…

10 thoughts on “Dapat Anak Buah Ke 3 (~__^)”

  1. wah baby girl..sukaaaaaa baby kuar dgn bantuan vakum ke? anak sy dlu kuar dgn vakum kepala jd pjg skit..dlm pantang usap2 lama2 jd elok balik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge