Farewell di Restoran Sri Ayutthaya

Sempena farewell Nurzali & Edynoor, bos ajak lunch kat Sri Ayutthaya Restoran di Wangsa Maju. Bersebelahan Carrefor Wangsa Maju. Pertama kali saya kesana.
 
Wajah terbaru saya selepas 2 bulan menyorok dari kamera.
Nampak temban kan? Mana tak asyik makan + tido jek….:)
Bersama Kak Wani sempena farewell 2 orang bos saya yang akan meninggalkan kami.
 
Senyum…tak perlu kata apa-apa…
Bos yang akan meninggalkan HSK setelah hampir 4 tahun berkhidmat di HSK. Kitaorang selalu panggil dia Faizal Tahir sebab dia memang minat giler ngan FT.
NZT & Kerul….gambar terakhir…

Mula-mula masuk ingatkan pekerja adalah orang Thailand. Rupa-rupanya waitress dia tu orang Indon. Terasa kat Bandung plak..hahahahah…
Bos bersiap sedia nak bayar 🙂 Kami amik set yang bernilai RM700.00

Orang yang akan meninggalkan kami jugak, Edynoor. Pun dah lama berkhidmat. Dari chambering sampailah jadi lawyer yang disegani.Pasti opis kami akan sunyi lepas ni tanpa salam dia yang panjang berjela tu….huhuhuhu…

Apapun..kami berharap agar Zali & Edy akan berjaya diluar sana. Kalau masyukkkk…jangan lupa belanjer kami kat sini lagik..hehehehe…

14 thoughts on “Farewell di Restoran Sri Ayutthaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge