Tempahan Pelamin Berendoi

Pelamin berendoi tajaan Adik Tengah saya, Azie Maziah. Bab kreatif meatif ni serahkan pada dia jek…hehehehe…
download (3) download (2) download (1) download (6) download (5) download (4) downloadAcara : Majlis Berendoi/Cukur Jambul Raihana Al-Zahra
Tempat : Kg Paya Jaras Dalam, Sungai Buloh
Tema : Pink + Hitam
Untuk Tempahan : Sila email saya : are_lyn79@yahoo.com
Sila Like FB kami : Ratu Mahligai Eksklusif 

 

18 thoughts on “Tempahan Pelamin Berendoi”

  1. Alin…
    Rate hotel tu utk
    1 bilik RM150++
    2 bilik 250++
    3 bilik 350++

    akak tak pasti sgt… klu nak confirm pasal harga bilik alin boleh call yer… nnt akak kasi no fon…hari lupa lak nak bawa..hehe

  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1101 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge