Name Card design by Printsini.com

Haritu blogwalking kawan-kawan alam maya. Singgah di rumah Puan Bee, tengok kad dia cantik & simple sangat. Rupa-rupanya, dia tempah online kat Printsini.com.

Memang mudah, mesra & cepat berurusan ngan Printsini.com. Saya ada idea sendiri tapi tak reti nak adaptasikan. Jadi semuanya diserahkan pada Printsini.com aje. Apa yang tidak kena semua Printsini.com layan karenah saya. 

Cantik tak????

Sebenarnya saya cuma peniaga picisan jek. Tak perlu ada name card pun takpe. Bukan pandai sangat pun buat kek. Yang biasa-biasa jek. Cuma kekadang saya malu bila orang tanya “Ada kad bisnes tak?” Lalu saya akan ambil pen dan kertas dan menulis nombor telefon dan laman web.

Idea kad : saya cilok kat google

Tukang buat : Printsini.com

boleh tanya apa saja kan : sales@printsini.com / sms only kat 016 279 2755 (Arin)

Harga jika korang design sendiri : 100 pcs = RM27 + RM8 postage

Harga jika korang ada idea tapi sukar diadaptasikan jangan risau Printsini.com akan layan korang : 100 pcs = RM27 + RM30 (dorang tolong editkan) + RM8 postage

 

Little Voice : Apa salahnya jika mempromosikan bisnes orang lain. Tak dapat untung,dapat pahala 🙂

15 thoughts on “Name Card design by Printsini.com”

  1. I actually wanted to develop a remark to be able to express gratitude to you for these awesome points you are writing on this site. My considerable internet look up has finally been paid with brilliant information to write about with my company. I would express that many of us website visitors are definitely lucky to be in a useful place with many special individuals with beneficial secrets. I feel rather happy to have come across the webpage and look forward to plenty of more exciting moments reading here. Thanks again for all the details.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge