Tablet PC

Dannnnnn……walaupun Qayyum tidak sabar-sabar memilikinya tapi akhirnya dia abaikan Tablet PC ni. Saya sendiri kurang pasti mengapa?. Cuma katanya…ipad lagi best. Dah tu buatper menangis sakan? Dia jawab : Mama yang suruh beli………..

Mama tak mampu nak beli ipad…beli gajet ala-ala ipad pun hokey apa?

Begitulah karenah anak bujang saya nan seorang tu. Selagi tak dapat idaman hati, ko bagilah yang klon pun dia tak layan. High maintenance betullah.

Tablet PC ni memang famous amous sekarang. Bagi yang kurang berkemampuan..memang sesuai bagi anak-anak layan games. Tablet PC ni ada 2 jenis kalau tak silap saya. Satu, made in Malaysia dan satu lagi made in Taiwan. Opkos made in Malaysia lebih murahkan…..ada wifi lagik….

Jadi, saya belikan Qayyum yang murah jek. Tu pasal dia takmo main. Kah!Kah!Kah!

Kepada makwe-makwe diluar sana, sila abaikan Qayyum yang high maintanance ni..ahakssss….

Buat Mak Ieyla…birthday Qayyum nanti bagi hadiah ipad ek ๐Ÿ™‚

6 thoughts on “Tablet PC”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge