Hari Ceriathon SKSP 2012

Dulu-dulu Hari Kantin…sekarang Hari Ceriathon…

Seingat saya beli kupon zaman saya RM1.00 kot…pehtu pecah-pecah…ada RM0.20, 0.50, 1.00…dulu-dulu 20 sen dah dapat sebiji kuih..sekarang..setengah pun belum tentu dapat 🙂

Seingat saya jugak…dulu-dulu ada pertunjukan majik. Dah jadi arwah dah pakcik majik yang glamer tu…Sekali tengok RM0.50…best sangat terutama bila dia carik budak nak testing majik dia…dan saya selalu duduk belakang-belakang sebab takmau kena panggil..maluuu….

Zaman saya sekolah..mak ngan abah tak layan. Abah hantar..pehtu abah jemput..zaman anak-anak saya plak..mak bapak dijemput sekali. Memang seronok join dorang tapi biasalah budak-budakkan..bila ada mak bapak sopan skit…hehehehe..

Sebahagian padang. Dulu kemain besar padang ni. Tempat saya mengasah bakat sebagai olahragawati. Sikit lagi nak masuk sekolah sukan tapi disebabkan halangan dari mak..kupendam saja. Kalau tak gua dah jadi Dato’ kot…ahahahahaha….

Rumah Berhantu. Memang femes amous. Qayyum terpaksa masuk ngan babah sekali. Mau tapi takut. Kelas tu adalah bekas kelas masa saya darjah 6. Nostalgia sekolah ni…

Encik Suami yang tiba-tiba hilang rupa-rupanya pi beli kupon. Giler meriah cam budak-budak. Seronok sebenarnya beli belah guna kupon. Harga kupon RM5.00.

Saya dan anak-anak.

Qayyum (^__^)

5 thoughts on “Hari Ceriathon SKSP 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge