Rojak Mamak Terbaik Punyer…..

Rojak mamak ni memang tak boleh lawan mana-mana rojaklah. Yelah…dah satu kedai jek saya try…semestinyalah kat situ yang sedap medap.

Tapi memang betul. Adik ipar saya dah try kat tempat lain tapi tak boleh lawan rojak mamak nan seorang ni.

Kalau korang lalu lalang area Sungai Buloh. Ada satu lori mamak jual rojak ngan cendol di Bandar Baru Sungai Buloh berdekatan Masjid Kuning dan Econsave Sungai Buloh. Lori dia bawah pokok. Korang kena datang cepat sebab tak sampai setengah hari..rojak dia selalu dah habis.

Jomlah cuba….

Budak debab ni pun sibuk nak makan rojak…..tapi tengok jelah Zara ek…

Anak buah saya yang berbaju belang merah tu, Amie dan merangkap adik angkat belaan mak saya, Angah Mirul…

Muka dah selebet menahan kelaparan…

Kita minum cendol dulu….

3 makanan utama. semua sedap medap tau…

Teringin nak try Zinger Double Burger KFC plak!

Makan aiskrim Magnum boleh dapat hadiah lumayan? 

 Gerai dia sempoi giler….sehari tak tau berapa riban dia collect. Kagum sebentar ngan mamak nie..

23 thoughts on “Rojak Mamak Terbaik Punyer…..”

  1. Business macam ini baru dikatakan berbalaoi Alin. Modal tak seberapa tapi income berganda-ganda. Kakak tunggu pencenlah agak-agak boleh buat macam ini tak? Dah tua-tua tak ada kerja buat rojak jual ok jugak kan hihi…

  2. saya memang peminat rojak mamak! kalu jumpa yg sedap tu memang selalu la menyinggah.

    yg ini dekat je dgn umah saya, so harus la cari weekend nih!
    gadisBunga recently posted..ManjaMy Profile

  3. wahhhh .. rasa nak makan lakk
    rojak mamak kat sini kureng sikit sbb x utamakan kebersihan
    huhu nak makan rasa macam x selera pula ..

    ada ke patut pinggan mangkuk yg digunakan hanya di celup ngan air tanpa di basuh guna sabun dan dibilas ! huhuhu sedih kann
    kak ieda recently posted..JOM JOINT GENG BUIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge