Hari Jadi Abah yang ke 65

Assalamualaikum..khabare? Harap semuanya waras selalu…

Lama sungguh tidak berlegar-legar diruangan alam maya ini. Oktober ini memang bulan melawat hospital. Bulan orang dilahirkan.

20 Oktober lepas..adalah harijadi abah saya yang ke 65 tahun. Tiga hari sebelum buat angiogram di PPUM, kami adik beradik buat suprise pada abah.

 

Kebetulan harijadi BIL bongsu saya jugak bulan Oktober. Kami sambut together-together di Kenny Rogers The Curve.

Pada mulanya abah memang malu-malu kucing nak potong kek sebab orang ramai lalulalang kat situ.

 

Setelah paksaan dilakukan, baru abah serah diri. Hihihihi…Comelkan abah saya? (^__^)

 

Birthday Boys. Harapan kami sekeluarga, semoga abah diberikan kesihatan yang baik. Pulih dari penyakit berbahaya itu. Panjang umur. Murah rezeki.

Pada BIL bongsu pulak, semoga sukses dalam kehidupan dan menjadi babah dan suami yang terbaik buat adik kakak Murni Moon dan Raihana Al Zahra.

 

Semoga kasih sayang abah dan mak akan kekal selamanya.

 

Hadiah dari kami 3 beradik. Kami bagi abah porchbag dan belt. Bapak gua ranggi tau!!!hehehe

Insan-insan kesayangan abah. Abah…kami akan selalu teman abah. Abah cakap je nak kemana..InsyaAllah, jika mampu kami akan turutkan. Kami sayang sangat-sangat pada abah. Doa kami nan satu agar abah sihat cepat. Sayangggg abahhhh!!!

 

Β Keluar Modal RM100 dapat RM10,000?Β 

14 thoughts on “Hari Jadi Abah yang ke 65”

  1. selamat hari lahir tuk abah awak ye..teringat kat abah sy..dia pun kena buat check up jantung kat IJN bln 11 nie…bday dia pun dh nk tiba jgak nie…mungkin xde celebrate pape kot dgn keadaan dia yg still xbape sihat… πŸ™‚
    Zura recently posted..Merry Go Round BloglistMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge