iPhone 5 Gadget Impian

POS MELEKAT SEHINGGA 24 DIS 2012

Bismillahirahmanirahim.

Siapa yang tak suka ngan iphone kan? Cuma tak mampu jek nak membelinya. Kumpul bagai nak rak pun still tak cukup-cukup. Biasalah mak beranak 2 ni. Tengok tu nak…tengok ni pun nak..mana nak cukup-cukup.

Untuk memenangi hati si pemberi yang baik hati ni..siapa lagi kalau bukan Abang Denaihati, ada beberapa tugas perlu diselesaikan.

Tugasan Pertama : 

Koranggggggg yang comel…yang gebus…yang happening…tolonglah like kat simbol kaler merah  G + 1 kite ek….nanti kite belanjer eskrem Magnum.

 Tugasan Kedua :

Kita kena tempatkan di antara 10 yang ngetop di SEO google.com. Huhuhuhu….korang kliklah jugak banyak kali ek…kesian kita. Dahlah tak glamor.

Tugasan Ketiga :

Koranggggg yang gorjesss…jomlah ramai-ramai jenguk blog Abang Denaihati. Dah tu korang daftar kat blog Abang Denaihati. Bila dah jadi AHLI DEHAIHATI NETWORK, undilah saya di tempat yang disediakan dan tekan jek kat G + 1. Undi banyak kalipun takpe.

Dan lagi membara lepas tengok Blog Denaihati taknak plak iphone 5 dia. Walaweeiiii…

Kenapa suka sangat ngan iphone 5 ni?

Mula-mula keluar dulu memang saya jual mahal sebab dah memang mahal..hehehehe…Tapi selepas adik & adik ipar pakai iphone terus jadi jatuh cinta ngan function iphone. memang best giler.

Seriusly, nak join contest baru tergedik-gedik godek artikel iphone 5 Denaihati. Sori ye bang….sebab tak mampu nak beli tu mahal nak baca.

Senarai entri tentang iphone 5 di Blog Denaihati

Blogger Denaihati memulakan cerita tentang iphone ni dengan iphone 5 Countdown. Kisah iphone 4S dia kena curik. Takde rezeki.

Pehtu  Blog Denaihati citer pulak iphone dilancarkan. Siap ada kirim kat dia dari London lagik. Mantap seh!!!

Pehtu iphone 5 Gambar dan Video. Yang ni memang saya suka. Terpikat.

Sapa yang suka iphone baik jenguk blog  Blog Denaihati. Lengkap. Jengoklah entri iphone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test. Cam tau2 jek saya tengah berkira-kira kumpul duit samada nak beli iphone @ Samsung. Segalanya jelas.

Sungguh…memang tak heran langsung bila iphone 5 Malaysia Pertama dah ada. Sebab tak mampu. Serius hati tengah berbelah bagi.

iphone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong Kong vs USA.  Saya baca jek tanpa memahami. Aci tak?

Jujurnya saya tak pasti samada entri sesuai ke idak ngan syarat-syarat  Blog Denaihati. Tawakal jek.

Sesiapa yang belum join sila join sebelum pukul 12 malam ini. Jom beramai-ramai jenguk Blog Denaihati

Untuk pengetahuan umum “Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh : 

eQurban.comStudioAksara.comAbangEnsem.comAriffShah.com

Eizil.comSweetkurma.comAzri.my,Serverfreak.com dan Denai.my

 

27 thoughts on “iPhone 5 Gadget Impian”

  1. salam. good luck ye. G+1 ke 37 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya. kalau dah, terima kasih banyak2 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge