Samsung Galaxy Camera

Kita tahu sekarang ni orang sibuk memperkatakan Samsung Galaxy Camera Touch Screen lagikkk…Kita pun ada…

Kita baru beli sebulan selepas yang baru keluar…memang kita marah. Marah ngan laki kita sebab apsal tak tahan kita beli masa tu. Dia kata pada muka…tak reti menyabar.

Tapi kita nak tayang jugak kamera yang kita beli hari tu…

IMG_1606

Inilah kamera Samsung WB750 saya. Samakan dengan Samsung Galaxy Camera. Kelebihan cuma ada wifi dan bukan touch screen. Shoot Like a pro. Belum katam lagi nak jadi macam pro.

Masa kita beli kat Plaza Low Yat harganya RM700. Sekarang lebih murah barangkali.

Apapun lebih senang dibawa kehulu kehilir.

5 thoughts on “Samsung Galaxy Camera”

  1. hehe..dulu masa sy survey harga baru2 kuar 890 harga die…okey je kak bg nens, satu kepuasan dlm bergambar..hehe, shoot gambo2 cantik eh..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge