Special Gift for ZARA

Habis sudah cerita tentang #SBDdB13. Tapi entri tentang itu tak akan pernah berhenti sebab masih banyak kekurangan yang ada pada saya. Apa yang kurang saya akan sharekan dan mohon pertolongan otai-otai.

Okay…sambung kehidupan peribadi.

Alhamdulillah..sekejap jek budak bushuk ni dah setahun. Dialah penawar hati sekeluarga sekarang ni. Saya memang manjakan anak-anak buah saya. Anak-anak saya pun dah besar. Nak tunggu beradik takde rezeki lagi.

Minggu lepas, adik kecik saya, Murni Moon buat majlis kecil-kecilan buat Zara. Sekaligus buat sambutan hari jadi mak dan mak mentua dia jugak. Sampai 3 kek…hamikk kooo…makan sampai kenyang.

IMG_1885

Biar saya namakan ini meja cookies. Dekorasi kami 3 beradik. Anak sulong..kenalah best skit kan…Meja cookies ni khas untuk kek, desert, sweets dan kuih muih.

IMG_1897

Segala kek dan apam ditaja oleh seseorang….

IMG_1904

Hai…sayalah penaja itu. Sayalah yang buat kek segala bagai dari Little Voice Choc Cakes.

Tapi kek utama yang nombor satu dan kek lagi satu adalah hasil didikan saya kepada adik kecik saya. Nak saya dekorasi kek untuk anaknya…saya ajari jek.

IMG_1926

Sebahagian keluarga besar saya. Ni baru suku…ada lagi tengah beratur nak bergambar.

IMG_1940

Balqis dan bff dia. Harap semua cemerlang dalam UPSR.IMG_2042

Saya dan sepupu (lelaki) dan awek dia.

IMG_2044

 Bersama sepupu 🙂

IMG_2068

 Advance befday buat mak dan mentua adikkecik saya.

IMG_2071

 Bersama-sama adik-adik saya yang disayangi. 3 kerat jelah yang ada…

525442_4979001156881_646434165_n

IMG_2100

Gyiomi style 🙂

Harapan mamalong buat Zara, semoga jadi anak yang dapat membanggakan keluarga. Sayang Zara 🙂

17 thoughts on “Special Gift for ZARA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge