Kad Kahwin Zaman Sekarang

Musin cuti sekolah dah nak start. Mesti ramai akan berkahwin. Saya pun dapat banyak undangan.

Macam-macam pattern kad kahwin zaman sekarang. Ada yang begitu..ada yang begini..tapi akhirnya orang buang jugak kan….

Tapi ada 2 kad kahwin yang saya berkenan dan rasakan unik…

page

Yang ni dalam bentuk CD. Memang unik sekali.page2

Yang ni plak dalam bentuk Buku Latihan..

Zaman saya kahwin manalah ada yang canggih manggih lagi. Paling ngetop masa tu kalau kad kahwin tu mesti bau wangiii….

Terasa nak kahwin plak lagi…hehehehe…mmmm…nak pilih kad kahwin dalam bentuk blog plak.Aci tak?

17 thoughts on “Kad Kahwin Zaman Sekarang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge