Sambut Hari Jadi Mak di Johnny’s

Hari tu citer pasal abah…hari ini citer pasal mak plak…dorang bukan bacapun blog ni cuma saja buat tatapan anak2.

21 Mei 2013 yang lepas genap usia mak saya kita 56 tahun. Alhamdulillah. Syukur pada Illahi. Semoga mak kita dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.

Kami  adik beradik pakat sambut harijadi mak awal 3 hari di Restoran Johnny’s One Utama.

Alhamdulillah kali ini dapat berkumpul sekali dengan adik ipar yang tinggal di Sabah.

21254_387938494655928_252469261_n

Kami bawak mak kami jalan-jalan kat One Utama. Memang dah lama dia ngidam nak beg Charles & Keith. Jadi, kami adik beradik sponsorlah beg untuk mak. Sukalah tue 🙂
919905_388120541304390_1470104599_o

Kami decide pi makan-makan celop-celop kat Johnny’s, One Utama.

SAM_1568

Antara bahan untuk dicelop-celop….Ada 2 jenis kuah. Satu sup dan satu lagi tomyam.

SAM_1558

Tak sangka..budak-budak ni suka rupanya celop-celop ni. Saya memang tak berapa suka 🙂SAM_1559Baru lengkap family kami 🙂

Sebagai anak, saya selalu doakan yang terbaik buat mak dan abah. Selagi hayat dikandung badan saya akan menggembirakan mereka. Tanpa mereka…siapalah kamikan…Sayang mak ketat-ketat 🙂

 

5 thoughts on “Sambut Hari Jadi Mak di Johnny’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge