Hari Sesak Nafas

Alangkah indahnya jika hari ini hari minggu. Tapi hari ini hari Isnin. Alhamdulillah masih diizinkan bernafas walaupun kesihatan agak terganggu sedikit.

Tiba-tiba rindu dengan anak-anak dirumah. Atau ayat lebih manis, mak jeles kenapa mak tak boleh cuti hari ini..huhuhuhu..mak duduk Selangor dan kerja di Kuala Lumpur. Mak cari rezeki nanti mak sakit sapa yang susah…hehehehehe…

image

Terasa ingin lepak-lepak sambil minum kopi mahal di hujung bulan. Terasa ingin bersantai-santai di shopping mall. Terasa ingin menghabiskan saki baki elaun bulan ini…

image

Terasa nak cium-cium budak busuk Mama nie :)…..

image

Terasa nak peluk-peluk my girl ni 🙂

Bila cuaca tidak mengizinkan segala aktiviti yang membahagiakan, lebih baik duduk di rumah sahaja..boleh berniaga atau buat kerja rumah sampingan. Mana tahu rezeki surirumah boleh dapat RM1k sebulan kan? Bagi yang bekerja teruskan bekerja tanpa singgah ke mana-mana. Kalau rajin, bawaklah bekal. Dalam opis pun dah ada bau-bau asap. Memang topeng muka diperlukan segera. Kebalkan diri dengan vitamin-vitamin yang dapat mempertahankan diri.

Dan paling terasa…terasa nak balik sekarang jek 🙂

Jangan lupa vote saya dengan klik button G+1  dan SINI..Tinggal 3 hari sahaja 🙂

14 thoughts on “Hari Sesak Nafas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge