Akhirnya Teknik SEO Merah Jambu diterbitkan

Sebelum ni aku memang tak kenal mamat ni. Sungguh! tak pernah pun taupun mamat ni seorang blogger gak. Masa pergi Seminar Buat Duit Dengan Blog Denaihati baru aku kenal mamat ni. Tupun sibuk citer pasal cendol Banting.ย Aku ingat mamat ni famous sebab jual cendol banting ke? Rupanya dia lagi loaded dari tokei cendol tu rupanya. Gua suka ๐Ÿ™‚

Ingatkan lagi mamat ni banyak blog tapi rupenye mamat ni famous dengan kekayaannya. Dahlah jadi cikgu dah kaya…jadi blogger lagilah kaya lu kan? Gua jeles…gua kerani cabuk jek tapi selalu pokai….

Mula-mula baca blog mamat ni memang boring sebab asyik citer pasal Duit..Duit..dan Duit…lagilah buat gua jeles.

Pastu sibuk Teknik SEO Merah Jambu dia plak. Apalah yang jambunya. Gua tengok lu tak jambu pun..wahahahahaha….macho adalah…..

Tapi lama-lama aku suka baca blog mamat ni. Bahasa yang santai dan rileks walaupun bab Duit tu tak pernah hilang…hahahahaha…

Baru tadi aku baca blog mamat ni dah lancarkan Kitabย Teknik SEO Merah Jambu dia…aku ni mudah terpedaya. Aku dah terbeli….hehehehehehe…

image

Bukti aku dah beli Kitab Teknik SEO Merah Jambu ๐Ÿ™‚

Korang kenal siapa mamat ni? Cikgu Faizal @ nama glamor yang penuh kekacakannya Encik Titan.

Selain kitab quran…aku aku katamkan jugak kitab lu ni Encik Titan. Kalau gua dah katam tapi masih bebal gak..gua cari lu jadi cikgu personal guan. Boleh? Tapi gua taknak bayar..gua nak free jek…paling busuk pun lu belanjer gua cendol banting selama setahun…kekekekeke…

Aku nak korang ikut langkah aku jugak beli Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni. Bukan mahal pun. Cuma RM100 jek. Tak rugi ke? Dulu aku pernah rasa buatper nak join sana..join sini seminar-seminar blogger ni..bukan dapat apapun. Ternyata apa yang aku rasa itu salah. Buktinya, aku dapat mini ipad masa #SBDdB13 ritew…Lihat!!!!ada hasilnya kan?

Tidak salah untuk mencuba. Mencuba dan terus mencuba. Akhirnya akan membuahkan hasil. Aku tahu macamtulah yang Encik Titan alami dahulu. Lihat sekarang? Betapa berjayanya dia dalam dunia blog.

Apa yang hebat sangat dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni? Itu kemudian aku story mory. Kalau korang dah tak tahan menunggu, korang terus jek beli DISINI.

Aku nak sambung tadarus quran bersama teman-temanku. Semoga berkat kehidupan di bulan Ramadhan ni.

40 thoughts on “Akhirnya Teknik SEO Merah Jambu diterbitkan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge