Kolam Renang Plastik King Size

Kolam Renang Plastik

Beberapa hari yang lepas, saya telah meng’post’ gambar kolam renang plastik king size lah! sangat 🙂 ini di istagram dan fb saya. Ramai pulak yang berkenan. Mana tak berkenannya kalau dah bapak budak sekali boleh masuk….hehehehehe….

Beli dimana?

Sebenarnya kolam renang plastik king size ini dibeli di Mr DIY cawangan Mutiara Damansara. Terletak di tingkat atas Tesco Mutiara Damansara. Bukan dalam Tesco ye…

Berapa harga?

Berharga RM99.00 (kalau tak silap dah lupa).

Berapa ukuran?

Tak ingat tapi kalau korang takat kat melunjur-lunjur main air…muatlah 5 orang dewasa.. hehehehehe…

Macamana nak tiup?

Pakai mulut…hehehehehe….sudah tentu pakai pam. Pam dibeli berasingan. Boleh didapati di Jaya Jusco, Giant atau Tesco.

Berat tak?

Kalau isi air sudah tentu berat. Kalau belum isi ringan jek. Anak saya yang 12 tahun pun boleh angkat…hehehehe…

Boleh tolong belikan tak?

Hehehehehehe….boleh jek tapi saya up sikit harganya……hahahahaha…takdelah…kalau sanggup ambil dari saya, saya boleh je tolong belikan sebab memang setiap bulan saya akan ke Tesco. Sabar ye Kak Ziana….kalau orang gi…orang roger-roger tau…

p/s : sebenarnya masing-masing gian nak berenang-renang katak…hahahahaha…sabar ye…bulan November nanti kita berenang-renang beramai-ramai 🙂

10 thoughts on “Kolam Renang Plastik King Size”

  1. Perhh gila best. Dulu ada teringat nak beli pelampong cam ni, tapi tak terbeli. Last2 kami beli pakej resort …. yang benarkan guna kolam renang bila mana kami suka. 🙂

    Errrr ..jenuh ni nak tiup sampai beso ni … kalau guna pam, lenguh tangan dibuatnya. Yang ada kat rumah saiz kecik pun jenuh gak nak isi angin.
    hasrulhassan recently posted..Cantiknya Blog Tapi ….My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge