Atasi Rambut Gugur Dengan Shampoo Sunsilk

Memang 2 3 menjak ni rambut aku makin menjadi-jadi gugurnya. Dah macam-macam jenama shampoo aku guna tapi masih gugur. Rasa macam nak pergi buat terapi kat Yun Nam jek tapi tengok duit masih tak mampu 🙂

Dah lama dok perati shampoo cap SUNSILK ni tapi tak terbuka plak hati nak mencuba. Kali ni rasa macam nak mencuba plak shampoo yang dikatakan sangat bagus untuk rambut gugur.

“Say Goodbye Hair Fall, Say Hello Hair Play” tagline memang buat aku terpesona.

Shampoo khas buat rambut gugur

Kepada sesiapa yang punyai rambut cantik bolehlah join contest SUNSILK DISINI…boleh menang ipad tau….

Kepada sesiapa dah cuba shampoo SUNSILK? Boleh sharekan resultnya dengan aku…. 

1 thought on “Atasi Rambut Gugur Dengan Shampoo Sunsilk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge