IB Clan Family Day (Part 4)

Sambungan IB Clan Family Day 2013 (Part 3)

11.30 pagi – Acara Penyampaian Hadiah

Masa acara penyampaian hadiah memang kelam kabut. Kat rumah dah kira cukup-cukup hadiah…semua akan dapat…tup..tup..kat sana ada hadiah tak cukup plak. Pakat dok suruh pulang balik semua hadiah..huhuhuhu…haru biru sekejap. Mak Jemahlah yang pening kepala sebab Mak Jemahkan urusetia hadiah. Ramai dok pakat kata sabar-sabar…dugaan-dugaan..siapa tak dapat takpe..dorang tak kisah. Memang ada yang tak kisah tapi Mak Jemah risaukan yang kesah ni…pening pale Mak Jemah tau…

Maafkanlah Mak Jemah sebab kekurangan kaki tangan Mak jemah ek. Dah habis acara, rupa-rupanya ada hadiah yang ditumpang tak diserahkan lagi pada Mak Jemah. Fuhhhh!!!!lega Mak Jemah…kalau tak Mak Jemah letak jawatan seumur hidup.

Pemenang & Saguhati Kategori Rebut Gula-Gula :)
Pemenang Bagi Kategori Bawa Bola Dalam Sudu
Dah anak pemalu sangat….Mak Jemah tolong amikkan untuk Qayyum (*__*)
Pemenang & Saguhati Kategori Kapal Terbang Kertas :)
Saguhati buat semua IB Clan….
Akhirnya my hero keluar jugakk…kan dah kata…dia nak time dapat hadiah jek :)

Moral of the story, lain kali kalau Mak Jemah tak pernah uruskan bab sukan dan hadiah ni…Mak Jemah kena bagi orang yang selalu dan tahu settlekan. Mak Jemahkan kan baru pertama kali uruskan hari keluarga ni. Mak Jemah tersasau. Mak Jemah nerveous tau tu yang kelam kabut. Tahun depan Mak Jemah nak goyang kaki tangan plak…bagi yang bijak pandai uruskan majlis pulak settlekan.

Overall, semua selamat dengan jayanya walaupun ada kekelambutan disitu. Biasalah…mesti banyak kekurangannya tapi insyaAllah kita akan buat post mortem lepas nih…

 

6 thoughts on “IB Clan Family Day (Part 4)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge