Komisen Pertama dari Ashadee.com

Akupun tak tahu sejak bila Jomniaga.com ni bertukar ke Ashadee.com.

Bila sorang kawan sekolah aku yang kini berada di Tehran, CT Nahda mula bertanya tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu..akupun mula menggelabah bukak balik Jomniaga.com. Eh! kenapa lain macam je website ni…apsal keluar Ashadee.com pulak? Bila log in semua ok…mungkin tukar nama je kot….

Memang aku dah lama tak amik port pun kat Ashadee.com ni sebab kekangan masa. Kalau BOS gua tahu mesti dia kata…lantak lu lah…kitab gua lu dah beli…pepandailah nak hidup…hehehehe…jangan marah BOS 🙂

Tak lama lepas tu dapat email dari Ashadee.com….

Komisyen Ashadee
Bayaran Komisyen Ashadee pertama….

Alhamdulillah…komisen pertama dari Ashadee.com. Walaupun tak banyak, tapi aku bangga sangat. Menaikkan semangat aku lagi. Terima kasih  CT Nahda kerana sudi bekerjasama.

Jujurnya aku masih belum katam pun Kitab Teknik SEO Merah Jambu. Makan masa jugaklah….mari sama-sama kita katamkan Kitab Teknik SEO Merah Jambu ye CT Nahda (*_*)

Kitab Teknik Seo Merah Jambu

Bagi yang ingin memilih program affiliate ini boleh pergi ke Ashadee.com.

  1. Daftar di Ashadee.com dengan percuma.
  2. Klik bahagian Marketplace.
  3. Pilih produk yang anda suka dan rasa boleh dijual. Contoh : Kitab Teknik SEO Merah Jambu.
  4. Pastikan owner tersebut boleh dipercayai. Silalah buat kajian terlebih dahulu.
  5. Copy kod atau banner produk yang ingin anda promosikan dibahagian pautan.
  6. Paste kod atau banner produk tersebut dan promosikan di blog, facebook, email atau sebagainya.
  7. Jika produk anda dibeli, anda bakal menerima komisyen sebanyak 30-50%. Sapa nak bagi kan???
  8. Kerjakuat diperlukan 🙂

Website Jual Beli Terbaru. Sila lawati www.kawtim.my

10 thoughts on “Komisen Pertama dari Ashadee.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge