Farewell untuk Little Aisyah

Orangnya kecik je. Kadang-kadang kami panggil kecik@little@ecah..dia layan je. Baik budaknya…sangat pemurah….sangat humble. Tapi setakat ini je jodoh Aisyah bekerja sebumbung dengan kami. Keadaan memaksa Aisyah tinggalkan kami di HSK ni…

Macam biasa, sebelum berakhir khidmatnya di HSK, bos akan belanje makan-makan. Tugas memilih hotel atau restoran…serah je pada kami.

Memandangkan tempat yang dipilih harus dekat dengan opis kami, lantas memilih Hotel Sheraton. Jalan kaki 5 minit dah sampai 🙂 Kali ke 2 kami makan di Hotel Sheraton 🙂

Part paling #awesome adalah desert 🙂 Desert paling #awesome adalah Cheese Cake. Sedap giler Cheese Cake Sheraton

Bunga dalam department kami 🙂

Kumbang-Kumbang department kami 🙂

#selfie

#selfie again 🙂

Pergghhhh!!!!memang kenyang sungguh perut. Musnah segala diet aku. Azam tahun baru kekunun nak turunkan badan. Nak buang lelemak tepu tapi hampeh!!! Pantang ajak makan free…akulah yang makan paling banyak…hohohoho…

Set buffet lunch di Hotel Sheraton tidaklah semeriah di Hotel Majestic. Dan lebih mahal sedikit dari Hotel Majestic. Harga buffet lunch di Hotel Sheraton adalah RM95.10 nett. Lumayan kan? Kalau bos tak belanjer tak merasalah kami….

Buat Little aka Aisyah, walaupun tidak lama kita bersama…jasa dan budimu akan kami kenang. Walau apa jua rintangan dan dugaan yang hinggap, jadikan sebagai pengalaman hidup. Hidupmu (jika diizinkan) masih panjang..insyaAllah. Segala kenangan kita bersama akan tetap bersemadi dalam ingat akak. Jangan lupa group Powerpuffgilrs kite tu…hehehehe…

Semoga berjaya dalam apa segala bidang pu. Chaiyok!

6 thoughts on “Farewell untuk Little Aisyah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge