Sepetang Bersama Blogger Dan Yeo’s 2014

Sebelum diumumkan tarikh Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 (SBBYEOS2014) anjuran blogger terkenal Abang Denaihati..niat dihati memang berkobar-kobar nak pergi…tapi bila dah diumumkan hati mula berbelah bagi. Nak pergi ke tidak? Rasa kerdilnya diri ini bila di sana nanti. Tapi bila lihat ada Ben Ashaari, Kak Redmummy dan orang paling dikehendaki Abang Zarul Umbrella kita tu…hati mula berbunga-bunga.

Tanya kakak-kakak comel dan adik-adik cute…nak pergi tak? Pada mulanya ada yang malu…ingatkan aku sorang jek. Tapi bila diberi semangat oleh Brofamestone, jiwa den berkobar-kobar semulo.

Teringat #SBDdB13 tahun lepas, memang main langgar je. Dahlah sensorang. Toleh kiri..tak kenal..toleh kanan lagi tak kenal. Mak sipu-sipu duduk tepi sudut sambil tunggu pintu besar bukak. Masa q amik nombor pun tak kenal orang gak. Dah duduk…lagilah tak kenal. Alih-alih masa check in dalam facebook, ada pulak sabahat alam maya, Aslam yang kebetulan duduk sebaris dengan aku. Senyum-senyum simpul jek.

Seminar Buat Duit dengan Blog 3013

Niat dihati mahu penuhi ilmu di dada. Kuasa Tuhan, tanpa diduga mendapat cabutan bertuah yang pertama (rasanya kot). Mini ipad nokkkkk….memang terkejut berukklah makkk kan…..sampai ke hari Shakiddo masih ingat senyuman aku yang panjang lebor tu…hehehehehe…

SBBYEOS2014 adalah pengalaman pertama buat aku. Selalunya kita baca jek blog mereka kan…kali ni nak jumpa dorang plak face to face.Ngeh!Ngeh!

Ada masa sebulan ni nak tekan laju-laju blog-blog yang akan attend SBBYEOS2014. Bukan apa, nak telek wajah mereka, takut tak perasan. 

Apa lagi nak buat ek? Oh! kad……kena ada kad senang nak tukar-tukar. hehehehe….

Aku dah ada geng. Geng Akak Pemaluuuu namanya….hehehehehe…

Kakcik Seroja, Kak Azian, Kakchik Ella dan Alin Marlini. Sapa nak join Geng Akak Pemalu boleh register lagi ni….

Tekan laju-laju SINI

Jumpa di Saloma Bistro pada 8 Mac nanti 🙂

22 thoughts on “Sepetang Bersama Blogger Dan Yeo’s 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge