Lip Balm NYX

Ok. Bagi yang tanya jenis apakah Lip Balm yang kita guna di FB dan Insta kita….jom…kita citer…

Bibir aku ni jenis sensitif. Cepat kering. Aku pernah guna lip balm jenis Nivea, Body Shop, Avon, Vaseline dan beberapa jenis lagi. Tapi semua tidak memuaskan hati beta. Bibir tetap merekah lagi. Kulit bibir jadi menggelupas.

Satu hari, aku mencari lipstik tetapi tidak berjumpa warna yang berkenan. Saja jek nak cuba lip balm jenama tetttt!! pulak….

Tak sangka lip balm tettt, memang sangat best, soft dan kena dengan bibir aku. Bila pakai sepanjang hari ..tak pulak menggelupas kulit bibir tu. Terus jatuh cinta 🙂

Lip Balm jenama NYX

Memang kena dengan bibir aku. Orang kata lip balm ni ikut warna darah. Darah aku pinky ler tuuu…hehehehe….

Teng…teng!!!!!!

*

*

*

*

Lip Balm jenama NYX

Lip Balm dari NYX.

Nombor Kod : CLB01 MERCI

Harga mampu milik : RM19.90

Kepada sesiapa yang bibir degil macam kita, bolehlah mencuba lip balm dari NYX ini. Ada banyak warna. Pilih ikut kesesuaian bibir anda.

Pada yang bertanya di mana beli bunga besar tu….sabar ye…nanti kita bagitau…

5 thoughts on “Lip Balm NYX”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge