Syawal Masih Meriah #002

Seperti kebiasaan, bagi rumah sepupu sepapat plak..kami akan berkumpul beramai-ramai…Dan selalunya rumah kakak sepupu aku dan rumah aku jelah. 2 minggu lepas rumah kakak sepupu aku kat Kastam Kelana Jaya.

10593199_10203334306417193_2230150350170274834_n

Terima kasih Kak Ngah (baju merah) sebab menghidangkan kami steamboat yang awesome 🙂

20140809_224817Model-model Zawara lagik 🙂

20140809_220058Ramai yang bertanya tentang gambar #dahuludansekarang yang aku post last week…

#dahuludansekarang ni tengah ngetop kat Malaysia sekarang. Aku pun saja cari gambar lama-lama. Kebetulan budak-budak ni ada plak masa kami berkumpul. Yang dua dari kiri tu mak sedara kepada budak-budak 3 orang tu. Mak sedara dorang tu merupakan adik sepupu aku. Comel kan:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge