Open Department HSK

Selalunya setiap department di opis aku akan buat open department. Tapi tahun ni cuma ‘banking department‘ je yang buat.

Opis aku pantry sangatlah kecik. Tak muat untuk kami semua. So, majlis open department selalunya buat kat ‘side view‘ .Tak tau nak sebut bahagian apa..opis aku ni dikelilingi cermin..so boleh nampak view kat luar. Kalau penat tengok komputer…kitaorang lepak-lepak tengok view kat luar. So, kalau Sogo sale…nampaklah dari atas..korang-korang yang tengah que tu…

10612627_10152572647069718_3066947473132375204_nNampak??Bos banking department tengah tunggu kunjungan tetamu.

10580169_796299403745962_4162982934174263023_nMacam-macam juadah dorang ni. Paling best ialah Laksa Sarawak yang disediakan chambering dari Sarawak gak…pandai dia masak…pestime aku makan laksa Sarawak. Rasanya? Bolehlaaa….

10649616_10152572647419718_876693538530716192_n 10632636_10152572650029718_1076160726822740335_nAkak kalau tak possing…memang tak sah kan…

10590530_848127521866356_1064832366950384573_n-001

10417738_848127298533045_6581053152138346458_n (1)Ada orang tegur muka kami sama. Mungkin sebab kami sejawa kot 🙂

10615414_848127268533048_6028051435048995336_n 10624745_848127365199705_510082858939805268_nTerima kasihlah sudi jemput kami ni. Tahun depan jangan lupa buat lagi tau….hehehehe…

1 thought on “Open Department HSK”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge