Muka Baru

Tadaaaaa…..cantik tak muka baru akak gorjes a.k.a akak terkesan!!

Hari tu aku ada tanya-tanya otai wordpress theme ni…ramai gak yang rekemenkan tapi tetiba aku dapat rekemen yang sangatlah awesome. Dapat offer dari sahabat sekolah menengah aku yang jauh nunnnnnn di Tehran…..aku apa lagi meloncat terus setujulah….hehehehehe….

Amacam? cantik tak muka baru blog akak gorjes ni? Akak suka sebab baru nampak ringkas dan comel…..

Nanti bila tuan badan dah bersedia …akak kenalkan kat korang tau….. bolehlah korang suruh kawan akak ni godek-godek blog korang….

Cer komen skit…. 

4 thoughts on “Muka Baru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge